УТОРАК, 23. 1. 2024 - 14:18

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм –Уторак 23. јануар

На програму Телевизије Храм, у уторак 23. јануара, можете погледати емисију „Разговорник“ аутора Јане Окиљ чији су гости били музички уметници Драгана Д. Мирковић и Дејан Ћулум.

ТВ Храм

Премијерно на програму телевизије Храм погледајте филм “Заступница и утешитељка”, од 19:00 часова, поводом доласка чудотворне иконе Мајке Божије Умекшање злих срца у Србију. Икона ће бити изложена на поклоњење верницима у цркви Свете Тројице (Руска црква) у Београду 24. и 25. јануара, у манастиру Свете Меланије Римљанке у епархији банатској од 26. до 30. јануара и у манастиру Преподобног Романа у епархији нишкој у периоду од 30. јануара до 2. фебруара.

Информативну емисију „Вести из цркве“ можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.
Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:05 часова. Назив нове емисије је „Нема ничег штетнијег од дрскости, која је родитељка свих страсти“.

Од 20:10 часова на нашем програму можете погледати репортажу о обележавању осамдесет и друге годишњице Погрома у Новосадској рацији.

Нову епизоду серијала „Тајна мисли старца Тадеја“, у којој су о старцу Тадеју говорили његова духовна чеда, можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:35 часова.

Ново издање емисије „Музиком кроз Немањићке задужбине“ можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:55 часова. У овом издању емисије водимо вас у манастир Рачу.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Једном господину који се жали на неразумну жену“.

Разговор са Милутином Попадићем, свештеником и песником, можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

Репортажу о хуманитарној вечери за школу фудбала у Ораховцу можете погледати на нашем програму од 21:45 часова.
 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија