СУБОТА, 30. 3. 2024 - 14:27

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Субота, 30. март

На програму Телевизије Храм, од 19:30 часова погледајте прилог који је снимљен поводом обележавања 100 година Радио Београда. У прилогу моћи ћете да чујете и дечији хор Колибри који је својим певањем улепшао овај значајан догађај.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

У 20:10 часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ који нам овог пута доноси причу о томе да хришћанин у свету мора бити спреман на искушења и тешкоће.

На програму Телевизије Храм у 20:12 часова погледајте емисију «Верско добротворно старатељство епархије Шумадијске», кроз коју ћете моћи да погледате чиме се то бави ова организација и који је циљ који желе да постигну;

У 20:42 часова можете погледати разговор за Ненадом Стојковићем који је говорио за нашу телевизију након манифестације «вече српске традиције» у организацији «ХО Српска омладина за Космет»;

Емисију Мисионарска писма Светог Владике Николаја можете погледати у 21:10 часова. Назив нове емисије је «Братству Светог Илије» Исаије Ликуј;

На програму Телевизије Храм од 21:15 часова погледајте серијал под називом „Заволех лепоту Дома Твога“, Архитектура 20 века. У овој емисији говорила је др Владана Путник Прица, историчар уметности.

Од 21:40 на програму Телевизије Храм пратите Песничко поподне „Бранко Раичевић“,

Прилог посвећен Великом Посту, под називом „Душо моја устани што спаваш“, можете погледати на програму Телевизије Храм од 22:10 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија