СУБОТА, 27. 4. 2024 - 15:40

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Субота 27. април

На програму Телевизије Храм у суботу 27. априла можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Други део снимка трибине „Како решавати проблеме у браку“, одржане у Цркви Светог Александра Невског у Београду, можете погледати на нашем програму од 17:00 часова.

Како је празник Лазарева субота торжествено прослављен у храмовима широм Архиепископије београдско-карловачке можете да погледате у емисији „Богослужења“ која ће се емитовати на програму Телевизије Храм од 17:48 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Никада се немојмо поводити за злочинцима и злом“.

У петак 26. априла у Великој Плани је одржан 19. Међународни фестивал документарног филма под називом "Златна Буклија". Фестивал је покренут на иницијативу ФИТП "Шумадија филм" 2006. године. На свечаној академији је награђено око 30 филмова, док је на фестивал пристигло око 300 филмова. Међу награђенима Златном буклијом, је и документарни филм Телевизије Храм ,,Бог нам даде Духа Силе, Љубави и чистотe", ауторке Мире Лолић Мочевић. Причу о овом догађају доносимо вам у репортажи која ће се емитовати на нашем програму од 20:30 часова.

Репортажу о прослави празника Лазарева субота у Храму Светог Саве у Београду доносимо вам у репортажи од 20:45 часова.

Од 20:55 часова доносимо вам причу о изложби „Позоришне лутке косовског завета“, у којој ћете моћи да видите ликове попут Кнеза Лазара, Милоша Обилића и многих других који су настали на основу косовског предања.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Начелнику К. П. о познању Христа“.

О српској примењеној уметности 20. века моћи ћете да сазнате више у емисији „Заволех лепоту дома Твога“, аутора Сњежане Орловић, у којој учествују историчари уметности др Вук Даутовић и мср Биљана Цинцар Костић. Емисија на програму Телевизије Храм од 21:50 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија