СРЕДА, 6. 3. 2024 - 17:12

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 06. март

У 18 часова погледајте емисију Разговорник аутора Саве Самарџића. Гост овог издања емисије је редитељ Ђорђе Кадијевић који је говорио о својим почецима, раду на филму и које тренутке највише памти из серије „Вук Караџић“.

ТВ Храм

 

Информативну емисију „Вести из Цркве“, у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ данас нам доносе причу о врлини и о крсту. Шта је то врлина и шта је кључ нашег спасења, послушајмо на програму Телевизије Храм у 20.10 часова.

Војномедицинска академија обележила је 180 година свог постојања. Свечана академија одржана је у сали Дома Гарде на Топчидеру. Свечаности је присуствовао Епископ липљански г. Доситеј, викар Његове Светости. Ову свечаност премијерно погледајте у 20.12 часова.

У 20.30 часова на програму Телевизије Храм погледајте емисију «Бит» аутора Ненада Гугла. У овом издању емисије говориће се о поезији нашег живог песника и академика Љубомира Симовића.

Мисионарска писма Светог Владике Николаја нам доносе причу о два моћна сведока Христова пред сам крај света. Причу можете погледати на каналу Телевизије Храм у 21.10 часова.

Једна од најгледанијих емисија Телевизије Храм «Врлинослов», аутора Слободана Стојковића, овога пута доноси нам причу о томе какав је православни поглед на духовно здравље и духовне болести. Гост у емисији био је протођакон др Драган Стаменковић. Премијерно ову емисију можете погледати на програму Телевизије Храм у 21.15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија