УТОРАК, 23. 4. 2024 - 14:22

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 23. април

На програму Телевизије Храм у понедељак 23. априла можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Од 16:50 часова можете погледати предавање „Покајање и исповест у животу православног хришћанина“ протојереја -ставрофора мр Јована Милановића, ректора богословије Свети Арсеније Сремац.

У данашњем издању емисије „Разговорник“ наши саговорници су били извођач традиционалне музике Тамара Ковачевић и Александар Миљевић са којим смо разговарали о издавачкој кући „Добро дете“. Емисија „Разговорник“ на нашем програму од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „После службе Божије не треба причати у храму већ изван њега у порти“.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Братству Светих Апостола о промени светаца“.

Професионални Ансамбл народних игара и песама Kосова и Метохије “Венац” један је од два професионална фолклорна ансамбла у Србији. Екипа телевизије Храм имала је прилику да разговара са шефом уметничког сектора „Венца“ Милошем Митићем Цилетом, а разговор ће бити емитован на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија