СРЕДА, 24. 4. 2024 - 13:04

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 24. април

На програму Телевизије Храм у понедељак 24. априла можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У данашњем издању емисије „Разговорник“ наш саговорник био је др Милош Ивановић са Историјског института у Београду, са којим смо разговарали о обележавању 635 година од Косовске битке, њеном току, последицама и значају. Емисија „Разговорник“ на нашем програму од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Не оправдавати свој грех јер је то бежање од истинског покајања“.

Назив новог издања емисије „Бит“, аутора Ненада Гугла, коју можете погледати од 20:30 часова је „Божији човек“.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Тежаку Манојлу Ј. : О речима „Ко има даће му се““.

У новом издању емисије „Врлинослов“, аутора и водитеља Слободана Стојковића са мати Нектаријом, игуманијом манастира Каленић разговарали смо о женском монаштву и о жени у Цркви покушавши из православне перспективе да дамо одговор на питање шта представља женско монаштво и
како би жена требала да се понаша у храму. Емисија „Врлинослов“ на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија