НЕДЕЉА, 7. 4. 2024 - 15:05

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Недеља, 7. април

На програму Телевизије Храм у недељу 7. априла можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Уживо пренос свечане академије, која ће бити уприличена у свечаној сали Омни центра у Ваљеву, поводом јубилеј Преподобног Оца Јустина Ћелијског, 130 година од рођења, 45 од представљања Господу и 10 година од уписа у диптих светих, можете погледати на програму Телевизије Храм од 19:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Да Пресвета Богородица подржи у свему честитом девојке и жене“.

У емисији „Реч Патријарха“, коју можете погледати на нашем програму од 20:17 часова, имаћете прилику да погледате беседу Његове Светости Патријарха српског г. Порфирија са Свете архијерејске Литургије служене у заветном храму Преподобног Оца Јустина у манастиру Ћелије.

Покрет Срба Крајишника покренуо је иницијативу за доношење Резолуције о геноциду над српским народом у Независној Држави Хрватској током Другог светског рата и тим поводом уприличио скуп за прикупљање потписа. Више о овој теми у репортажи коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:35 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Разним лицима о разним предметима“.

У години када се сећамо и памтимо НАТО агресију на СР Југославију и даље извлачимо бројне закључке о херојском отпору српског народа. Наши саговорници настојали су свако из свог угла да да своје виђење. Јунаштво војника и полицајаца на територији целе државе уз велику солидарност цивилног становништва прво је сећање на ратних 78 дана. Међународна заједница и тада и данас различито гледа на чин НАТО агресије. Важно је да се херојска жртва српског народа памти и да се на њу указује свакога дана. Да се цео свет упознаје са чињеницом да је у срцу Европе над СР Југославијом учињен злочин који је променио читав дотадашњи свет. Емисија „Двадесет и пет година од НАТО агресије на СР Југославију" на програму Телевизије Храм од 21:20 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести