НЕДЕЉА, 24. 3. 2024 - 19:00

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Недеља 24. март

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 19:55 и 21:00 часова.

ТВ Храм

Од 20:00 часова, на програму Телевизије Храм пратите уживо пренос са централне манифестације која ће бити уприличена, у Прокупљу на Тргу топличких јунака, поводом Дана сећања на страдале у НАТО агресији.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Господину Томи О. има ли судбине“.

24. марта 1999. године уз заглушујући звук авиона који су полетели из НАТО базе „Авијано" у Италији, почела је војна кампања циничног имена, „Племенити наковањ". Циљ је била мала земља, великог непокорног срца, Савезна Република Југославија. Разлог је лежао у чињеници да српски народ упркос великом притиску није желео да се одрекне своје колевке, Косова и Метохије. У емисији „Хронологија НАТО напада на Србију“, аутора Саве Самарџића, сазнајте више о НАТО агресији у Србији. Емисија „Хронологија НАТО напада на Србију“ на програму Телевизије Храм од 21:20 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија