ЧЕТВРТАК, 25. 4. 2024 - 15:11

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак, 25. април

На програму Телевизије Храм од 17:00 часова погледајте поучно предавање професора др. Драгана Карана на тему „Пут у загрљај Васкрслог Христа Преподобне Марије Египћанке“. С обзиром да у данашње време често због греха одлазимо од Христа уз помоћ вере и љубави, увек смо добродошли у Његов загрљај и на тај начин се изнова враћамо на прави пут.

ТВ Храм

Од 18:00 часова, на нашем програму погледајте ново издање емисије Разговорник, аутора Јане Окиљ. Гост новог издања емисије биће проф. др Јелена Ердељан која је говорила о свом делу „монографији“ која говори о монахињи Марији, која служи Богу у манастиру Јасеновац, и њеним сликама којим се труди да прикаже страдање народа у Јасеновцу, из периода другог светског рата;

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

У 20:10  часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ који нам овог пута доноси причу о томе да треба да се молимо за оне који срљају у своју пропаст како би их Бог тргнуо и показао им прави и вечни пут.

Емисију „Векови“ можете погледати сваког другог четвртка од 20:12 часова. Овог пута, емисија нам доноси други део разговора са Протосинђелом Данилом Кандићем из Дечана.

Aкадемик Гојко Суботић, лауреат награде „Медаља САНУ” за 2023. годину из области друштвених и хуманистичких наука, одржао је свечано предавање под називом „Плаштаница митрополита београдског Исидора”. Предавање можете погледати на нашем програму од 20:45 часова;

Мисионарско Писмо Светог Владике Николаја Велимировића овог пута упућено је господину Стевану и говори о мери за меру. Наиме „мера за меру“ лечи се само покајањем, јер тиме не понављамо грех онога ко га чини, већ примером окрећемо на добро. На нашем програму можете погледати од 21:10 часова.

У 21:15 часова погледајте Српску разгледницу из Америке аутора и водитеља Александра Жигића.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија