ПОНЕДЕЉАК, 11. 3. 2024 - 15:18

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – понедељак 11. март

На програму Телевизије Храм у понедељак 11. марта можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

На програму Телевизије Храм  у 17:30 часова погледајте репортажу која говори о обележавању 75 година постојања Музеја Вука и Доситеја. Тим поводом приказана је изложба, као и промоција књиге која ће вас провести кроз стари Београд од половине 19. века до 80-их година 20. века.

ТВ Храм

У 18 часова погледајте емисију „Разговорник“ аутора Саве Самарџића. Гост данашњег Разговорника биће редитељ Горан Радовановић са којим ће се разговарати о годишњици НАТО агресије.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

ТВ Храм

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ данас нам доносе причу о разлици вољних и невољних искушења. Како се борити против искушења и како нас Божија реч поучава о томе, послушајмо на програму Телевизије Храм у 20:12 часова.

ТВ Храм

На програму Телевизије Храм, у 20:20 премијерно погледајмо први део емисије „Изгубљени бејасмо и нађосмо се“, ходочашће на Косово и Метохију.

ТВ Храм

Мисионарска писма Светог Владике Николаја нам доносе причу о једном занатлији и господству. Ко је заправо прави господин и шта то значи, послушајмо на програму Телевизије Храм у 21:10.

ТВ Храм

Вечерас на програму Телевизије Храм у 21:15, погледајмо прилог у сећање на блаженопочившег Епископа моравичког Г. Антонија.

Након тога, у 21:20 погледајмо „Подмосковске приче“ и сазнајмо више о подворју у Москви.

ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија