СРЕДА, 1. 5. 2024 - 15:50

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм - Среда, 1. мај

На програму Телевизије Храм, у 17:00 часова погледајте поучно предавање презвитера др. Србољуба Убипариповића на тему: Са Богочовеком Христом на путу ка Крсту и Васкрсењу.

ТВ Храм

У 18:00 часова на нашем програму погледајте премијерно ново издање емисије Разговорник, аутора Саве Самарџића. Овог пута гост новог издања био је проф. Др. Драган Станић, председник Матице Српске;

Не пропустите Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

У 20:10  часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ који нам овог пута доноси причу о чојству и јунаштву.

На данашњи дан почела је војно-полицијска акција „Бљесак“ у којој је протерано осамнаест хиљада Срба а двеста осамдесет три је убијено. У организацији Удружење породица погинулих и несталих лица „Суза“ одржан је помен у Цркви Светог Марка. Више о овој теми погледајте на нашем програму у 20:17 часова.

Мисионарско Писмо Светог Владике Николаја Велимировића овог пута упућено је кожарском трговцу, а говори управо о томе да је и слуга човек. Погледајте на нашем програму у 21:10 часова;

Ново издање једне од наших најгледанијих емисија „Врлинослов“, аутора и водитеља Слободана Стојковића, премијерно можете погледати на нашем програму од 21:15 часова. Ново издање емисије говори о путу ка Царству Божијем, а саговорник овог пута био је сабрат манастира Острог, јеромонах Роман.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија