УТОРАК, 30. 4. 2024 - 15:19

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 30. април

На програму Телевизије Храм у суботу 30. априла можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Морамо бити спремни за ношење крста на путу господњем“.

На простору Западне Славоније Срби су били већински народ неколико векова. Протерани су од стране Хрвата у ратним дејствима деведесетих година. Сведочење Предрага Његована поводом обележавaња дана сећања на етничко чишћење у Западној Славонији првог и другог маја можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:15 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Хришћанину П. Т. у Лозници о секташкој милостињи“.

Други део интегралног снимка предавања „Култ или секта – обмана или манипулација“ можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија