СРЕДА, 19. 8. 2020 - 11:36

Извор: ТВ Храм

Испитивање гледаности и квалитета програмског садржаја Телевизије Храм

Уредништво Телевизије Храм од 19. августа почиње са испитивањем гледаности програма и квалитета програмског садржаја. Основна сврха овог испитивања јесте унапређење постојећег и будућих садржаја, као и дистрибуције програма.

ТВ Храм

 

Испитивање ће бити реализовано путем онлајн анкете, а ТВ Храм позива све своје гледаоце и пратиоце, да узму учешће и тако дају свој допринос у креирању будућих емисија и самог програма.

Анкета је анонимна, намењена свима од 15 и више година старости, а добијени подаци ће бити кориштени за потребе ТВ Храм, као јавног медија Српске Православне Цркве.

Уредништво посебно истиче значај и важност коју ТВ Храм жели да оствари кроз овај облик интеракције са публиком и поштоваоцима, јер ваше мишљење је значајан показатељ наших будућих праваца.

Подсјећамо да је Телевизија Храм  основана 2014. године са благословом Патријарха српског Господина Иринеја, на празник Вавдења Пресвете Богородице.  ТВ Храм има за циљ да његује хришћанске вредности, културу и традицију у земљи и расејању.

Анкетеу можете да попуните на линку ОВДЕ.

Повезане вести

Вести