НЕДЕЉА, 9. 6. 2024 - 12:16

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Недеља 09. јун

На програму Телевизије Храм у недељу 09. јуна можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

На дан када наша Света Црква молитвено прославља Светог свештеномученика Терапонта, у Архиепископији београдско-карловачкој служене су Свете Архијерејске Литургије. Више о овој теми можете погледати у емисији "Богослужење" од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:20 часова. Назив нове емисије је „Туђ грех не може бити оправдање за наш грех“.

Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије служио је свету архијерејску Литургију у Саборном храму Светог архангела Михаила у Београду. Беседу Његове Светости можете погледати у емисији „Реч Патријарха“ од 20:22 часова.

У географском средишту Србије, у Шумадији, историјском престоном граду Крагујевцу 1818. године саграђена је црква посвећена Силаску Светог Духа коју још и називају Стара црква. У новом издању емисије „Приче из незаборава“, коју можете погледати од 20:35 часова, наш домаћин био је протојереј-ставрофор Милић Марковић, старешина Старе цркве у Крагујевцу са којим смо причали о историји и значају светиње за целокупни српски род од настанка па до данас.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Старом професору о Пилатовом царству“.

Репортажу о централној манифестацији свесрпског сабора можете погледати на нашем програму од 22:20 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија