УТОРАК, 21. 5. 2024 - 12:50

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 21. мај

На програму Телевизије Храм у уторак 21. маја можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У новом издању емисије „Разговорник“ разговараћемо о Уметничком центру Антерија са руководиоцем истог, Дубравком Лонцовић, а са Анастасијом  Вујић говорићемо о хуманитарној акцији „Шта ми тешко да помогнем“. Емисија „Разговорник“ на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:12 часова. Назив нове емисије је „Шта значе речи „Твоје од твојих“ које свештеник изговара на светој литургији“.

Село Мала Сугубина катастарски у општини Трстеник, налази се око 190 километара удаљена од Београда. У месту ушушканом у живописној Шумадији, живи нешто мање од 300 становника који се махом баве пољопривредом. Из једне такве земљорадничке породице, где су славску свећу од вајкада
припаљивале поштене и жуљевите руке потиче Небојша Милошевић, конструктор, уметник, радник. Човек, преко чијег поштеног живота се види тешкоћа притиска бирократије, система и људске неправде. Више о овој теми у емисији „Срби сви и свуда“ коју можете погледати на нашем програму од 20:15 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Човеку са три ордена о милости према немуштим“.

Документарни филм „Голгота раковичке парохије“ можете да погледате на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија