ПОНЕДЕЉАК, 8. 4. 2024 - 15:10

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Понедељак, 8. април

На програму Телевизије Храм у понедељак 8. априла можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У новом издању емисије „Хронологија НАТО напада на Србију“, коју можете погледати на нашем програму од 18:15 часова, присетићемо се догађаја који су се одиграли пре двадесет и пет година у периоду од 08. до 14. априла. Емисија „Хронологија НАТО напада на Србију“ рађена је по књизи „Дневник под бомбама“ архимандрита Јована Радосављевића.

Ове године, 7. априла прослављена су три јубилеја Преподобног Оца Јустина- 130 година од рођења, 45 од престављења Господу и 10 година од преноса његових моштију. Поводом јубилеја, уприличена је свечана академија у част Преподобног Оца Јустина у свечаној сали Омни центра у Ваљеву на којој су Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије и Његово Преосвештенство Епископ бачки г. Иринеј одржали предавања. Снимак свечане академије можете погледати на нашем програму од 18:30 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Три врсте поста: строжи, блажи и најблажи“.

Интегрални снимак предавања, академика Љубодрага Димића, др Војислава Павловића и др Игора Вукадиновића, са друге сесије научног скупа „Косово и Метохија – историја и културно наслеђе“ можете погледати на нашем програму од 20:12 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Једној мајци о вечном животу“.

Са благословом Његове Светости Патријарха српског г. Порфирија, у организацији Храма Светог Симеона Мироточивог на Новом Београду на челу са старешином храма високопреподобним архимандритом Данилом и поклоничке агенције Српске Православне Цркве „Доброчинство“ реализовано је поклоничко путовање највећим светињама Косова и Метохије. Детаљније о овим значајним светињама, као и утисцима ходочасника после тродневног поклоничког путовања, можете погледати у трећем делу емисије "Изгубљени бејасмо и нађосмо се" од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија