УТОРАК, 20. 2. 2024 - 13:47

Извор: TВ ХРАМ

Издавајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 20. фебруар

Поштовани гледаоци, Вашој пажњи препоручујемо следеће програмске садржаје:

ТВ Храм

18 ч – у емисији ,,Разговорник“ водитељка Јана Окиљ разговараће са Љиљаном Ривић, мозаичарком и Јованом Зукановић, етно солистом.

20:12 ч – настављамо са емисијом ,,Тајна мисли старца Тадеја“, четврти део у којем се говори о миру, стрпљењу и помислима. Пројекат је подржан Управом за сарадњу с црквама и верским заједницама.

20:30 ч – запис о дочеку моштију Преподобног Јоасафа Метеорског у Хиландару, поводом 600 година од упокојења преподобног Јоасафа, који је последњи потомак династије Немањић. 

20:50 – уз звуке музике посетићемо манастир Тврдош, чиме се наставља циклус емисија ,,Музиком кроз Немањићке задужбине“.

Ту су и свакодневне вечерње рубрике из ,,Добротољубља“ и ,,Мисионарских писама Светог Владике Николаја“, након дневно-информативне емисије ,,Вести из Цркве“ у 20 ч и 21 ч.

У среду 21. фебруара у јутарњем програму уживо у емисији ,,Живоносни Источник“ гости Миланке Тешовић биће Анђела Цветковић, стипендисткиња Патријарха српског г. Порфирија, студент Правног факултета Универзитета у Београду, а у другом делу емисије гост је Марко Качаревић, са којим ћемо разговарати о новој песми и посту ,,Србија зове“.

Будите уз Вашу Телевизију Храм!

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија