ПОНЕДЕЉАК, 12. 2. 2024 - 17:35

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – понедељак, 12. фебруар

У емисији „Реч Патријарха", погледајте беседу Његове Светости Патријарха српског Господина Порфирија, са Свете Архијерејске Литургије служене у манастиру Крка.

ТВ Храм

Емисија „Реч Патријарха" на програму Телевизије Храм од 20:17 часова.

Његово Преосвештенство Епископ липљански Господин Доситеј, викар Његове Светости служио је Свету  Архијерејску Литургију у цркви Вазнесења Господњег у Београду на дан када наша Света Црква прославља празник Света Три Јерарха. Опширније у емисији „Богослужење" од 17:45 часова.

ТВ Храм

О поезији и књижевности, аутор емисије „Разговорник" Сава Самарџић, говорио је са аутором четири збирке песама и два романа, књижевником Ратком Драгичевићем. Емисија „Разговорник" на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из цркве", у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

ТВ Храм

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља" можете погледати од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Не очајавај у искушењу, не преузноси се у тренуцима мира".

ТВ Храм

Причу о манастиру Градац, задужбини краљице Јелене Анжујске, који се налази на ободу шумовитих падина планине Голије, доносимо вам у новом издању емисије „Најзнаменитије светиње жичке епархије". Емисију можете погледати на програму телевизије Храм од 20:30 часова.

ТВ Храм

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја" можете погледати од 21:15 часова. Назив нове емисије је „Студенту који пита о утицају онога света на овај".

ТВ Храм

У уторак 13. фебруара, поводом предстојећег међународног дана деце оболеле од рака, у јутарњем програму разговараћемо са Урошем Томашевићем, испред удружења Косачи рака.

ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија