ЧЕТВРТАК, 24. 2. 2022 - 09:05

Извор: ТВ Храм

Векови са Марком Лазаревићем о Првој студентској хуманитарној фондацији Осмех на дар - Четвртак 24.2. у 20.10

У новој емисији ,,Векови,, водимо вас на Косово и Метохију где ћете у разговору Оливере Радић са Марком Лазаревићем, једним од оснивача Прве студентске хуманитарне фондације ,, Осмех на дар,, из Београда, чути интересантну причу о младим људима, студентима, и њиховим хуманитарним посетама деци и народу на Косову и Метохији.

ТВ Храм

Подсетићемо се како је Фондација основана пре 16 година и како су удружени студенти из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Хрватске успевали да из године у годину обезбеде што више пакетића и да исте донесу до најудаљенијих села на Косову и Метохији. Шта је то сем осмеха чинило да се ти млади људи опет и опет враћају  на просторе овог дела Србије и на који су све начин још помагали школама, вртићима и болницама сазнаћете ако будете уз ТВ Храм у четвртак у 20:15.

У другом делу емисије разговарамо са Александром Трифуновићем из Краљева који је са члановима Фондације Осмех на дар почетком ове године делио пакетиће деци широм Косова и Метохије, али који ће испричати и како је  успео да на један савремени начин прикаже живот на Косову и Метохији путем друштвених мрежа од фејсбука и инстаграма до јутјуб канала.

ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија