ЧЕТВРТАК, 26. 5. 2022 - 10:16

Аутор: Михаила Глишић

Поклоничка агенција СПЦ ,,Доброчинство” организује путовање у Рилски манастир

Поклоничка агенција Српске Православне Цркве ,,Доброчинство” већ више од 30 година организује поклоничка путовања на разна места која су извори хришћанске духовности.

ТВ Храм

Свако путовање осмишљено је са нарочитом пажњом и пружа потпуни духовни, сакрални и едукативни доживљај посећеног места. У богатој понуди програма Поклоничке агенције ,,Доброчинство” садржани су духовни, национални и културни извори нашег народа, али такође и споменици духовности и културе других православних народа. Како би доживљај путовања био потпун, сваки програм подразумева и упознавање са непролазним лепотама споменика других култура.

Из богате понуде програма издвајамо путовање у предстојећем периоду:

Рилски манастир - 03-05. јун 2022. (Литургија у Рилском манастиру, обилазак Софије и посета цркви Свете Недеље у којој почивају мошти Светог краља Милутина и цркви Светог Александра Невског)

О детаљима свих програма и условима путовања могуће је упознати се у представништву агенције у Добрињској улици бр. 2 (тел. 011/2687 416; 011/2686 445) као и на сајту поклоничке агенције www.dobrocinstvo.rs и на друштвеним мрежама facebook: Доброчинство, instagram: agencija.dobrocinstvo.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести