УТОРАК, 21. 12. 2021 - 18:36

Извор: ТВ Храм

Нова сезона серијала "Из манастирске кухиње" на програму ТВ Храм

Поштовани гледаоци, са радошћу вас обавештавамо о почетку емитовања нове сезоне серијала "Из манастирске кухиње", на програму Телевизије Храм.

Као увод у нову сезону серијала "Из манастирске кухиње",  представљамо вам разговор са проф. др Весном Димитријевић- Срећковић. Уз прегршт сликовитих детаља и информација, проф. др Весна открива нам, као резултат свог три деценије дугог истраживања и рада на пољу нутриционизма, ендокринологије и метаболичких поремећаја-шта представља хришћански пост, који су то духовни, а који физиолошки аспекти, како да постите "здраво" и укусно, а да притом јачате и свој имуни систем. Све ово и бројне сласне рецепте и корисне савете, погледјате у новој емисији.

У наредним емисијама, не пропустите - бројни манастири су нам отворили своја врата и за вас, драги гледаоци, припремили укусне слане и слатке оброке, који су део манастирске посне трпезе.

У дивној атмосфери, сазнаћете и понешто и o самим манастирима, те упити део благодати и љубави које су наше колеге понеле са ових путешествија, и пренети их у своје домове и на породичне трпезе.

Пројекат је подржан од стране Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама.

Серијал "Из манастирске кухиње" можете да пратите на програму ТВ Храм сваке вечери од 1. јануара у 22.10 часова.

Повезане вести

Најаве емисија