УТОРАК, 9. 7. 2024 - 14:50

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 9. јул

На програму Телевизије Храм у уторак 9. јула можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

О историјату, културном значају и богослужбеном животу манастира Крушедол сазнајте више у емисијји „Приче из незаборава - Манастир Крушедол, сведок историје Срба“, аутора Саве Самарџића, од 19:00 часова.

У издању емисије „Заволех лепоту дома Твога“, које можете погледати од 19:30 часова, аутор Сњежана Орловић, кроз разговоре са бројним саговорницима бавила се темом најстаријих српских рукописних књига.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Очински вас молим не напуштајте своја огњишта“.

Благословом Његовог Преосвештенства Епископа западноевропског Господина Јустина уприличен је Српски православни дечији камп у Холандији који се одржава већ другу годину за редом. Више о уприличеним активностима у оквиру кампа сазнајте у репортажи коју вам доносимо на програму Телевизије Храм од 20:50 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Учитељици Јани З. о молитви“.

На дан када наша Света црква прославља Силазак Светог Духа на апостоле Његова Светост Патријарх српски Г. Порфирије извршио је чин великог освећења храма Светог архангела Михаила у Хамбургу. Трећи део приче коју вам доносимо о освећењу Храма можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

У крипти спомен-храма Светог Саве на Врачару уприличена је свечана додела ордена Свете мајке Анастасије вишедетним породицама са простора Србије, Републике Српске и Црне Горе. Више о овом догађају можете сазнати у репортажи коју вам доносимо од 21:45 часова.

Назив сутрашњег издања емисије „Православна веронаука“, које можете да погледате на нашем програму од 09:00 часова је „Свето писмо и Свето предање“.

У емисији „Орнамент“, коју можете погледати 09. јула од 09:20 часова на програму Телевизије Храм, аутор Сњежана Орловић бавила се темом икона у српској уметности.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија