ПОНЕДЕЉАК, 8. 7. 2024 - 14:00

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – понедељак, 8. јул

На програму Телевизије Храм у понедељак, 8. јула можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

Информативну емисију „Вести из Цркве" у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом" можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Трудити се да будемо дорасли своме времену".

Прве јулске суботе, у Братунцу, одржан је молитвени сабор у знак сећања на српске жртве настрадале у периоду од 1992. до 1995. године на подручју Средњег Подриња и Бирча. У оквиру молитвеног сабора служена је Света Литургија којом је началствовао Његова Светост Патријарх српски Г. Порфирије, као и парастос. Опширније о овој теми доносимо вам у репортажи коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:17 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја" можете погледати од 21:15 часова. Назив нове емисије је „Чиновнику у Суботици против суботара".

У емисији „Знамен", имаћете прилику да послушате разговор са свештеником и песником Милутином Попадићем. Емисија „Знамен" на програму Телевизије Храм од 21:20 часова.

Четврти део конференције „Безбедност деце у дигиталној епохи" имаћете прилику да погледате на нашем програму од 21:50 часова.

Назив сутрашњег издања емисије „Православна веронаука", које можете да погледате на нашем програму од 09:00 часова је „О црквеним празницима и постовима".

У емисији „Орнамент", коју можете погледати 08. јула од 09:20 часова на програму Телевизије Храм, аутор Сњежана Орловић бавила се темом богослужбених предмета у српској уметности.

Предавање Његове Светости Патријарха српског Г. Порфирија, одржано на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу 2022. године, на тему „Човек је биће вере", можете погледати осмог јула у 15:00 часова на програму Телевизије Храм.

Будите уз вашу Телевизију Храм.

Повезане вести

Најаве емисија