ЧЕТВРТАК, 13. 6. 2024 - 16:27

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак 13. јун

На програму Телевизије Храм у четвртак 13. јуна можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Празнични програм који смо припремили поводом празника Вазнесења Господњег, славе града Београда, можете гледати уживо од 18:00 часова. У склопу празничног програма емитоваћемо пренос са Литије.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:15 часова. Назив нове емисије је „Пчелару М. А. о поуци пчела“.

На празник Вазнесења Господњег, Његова Светост Патријарх српски господин Порфирије служио је свету архијерејску Литургију у Вазнесењском храму у Београду. Беседу Његове Светости погледајте у емисији „Реч Патријарха“ од 21:20 часова.

Професор српског језика и књижевности Радмила Миљковић била је саговорник аутора емисије „Векови“, Оливере Радић. Емисија „Векови“ на нашем програму од 21:35.

О наступу КУД-а „Диоген“ из Сурчина у Вашингтнону, као и о многим другим темама, сазнајте више у новом издању емисије „Српска разгледница из Америке“ од 22:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија