ПЕТАК, 24. 5. 2024 - 15:46

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Петак 24. мај

На програму Телевизије Храм у петак 24. маја можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У новом издању емисије „Разговорник“ бавићемо се житијима Светог Кирила и Методија као и Светог Јустина. Емисија „Разговорник“ на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Црква Христова две хиљаде година проповеда Еванђеље“.

У петак, 24. маја 2024. године, Мисионарско одељење Архиепископије београдско-карловачке прославило је крсну славу - Свете Кирила и Методија. Тим поводом, Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије освештао је славске дарове. Беседу Његове Светости послушајте у емисији „Реч Патријарха“ од 20:12 часова.

У новом издању емисије „Сабрани у расејању“, коју можете погледати на нашем програму од 20:30 часова, разговарали смо са Стевом Новаковићем о животу Срба у Канади.

На празник Светих Кирила и Методија, 24. маја 2024. године, Његово Преосвештенство Епископ новобрдски г. Иларион, служио је свету архијерејску Литургију у цркви посвећеној овим светитељима у Јајинцима. Беседу Његовог Преосвештенства можете погледати у емисији „Реч Архијереја“ од 21:10 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:20 часова. Назив нове емисије је „Једноме из себичних о срећи опасној“.

Специјал емисију „Рукољуб Светом Ћирилу и Методију“ можете погледати на нашем програму од 21:25 часова.

Репортажу о изложби уприличену поводом 200. годишњице од рођења Епископа Вићентија можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:40 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија