СРЕДА, 22. 5. 2024 - 14:10

Извор: TВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 22. мај

На програму Телевизије Храм у среду 22. маја можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Поводом обележавања 32 године од смрти 12 беба у Клиничком центру Бања Лука, умрлих због недостатка кисеоника, на програму Телевизије Храм емитоваће се документарни филм „Дах Живота“. Филм је рађен у продукцији РТРС а на нашем програму ћете моћи да га погледате од 16:00 часова.

У новом издању емисије „Разговорник“ разговараћемо о старим и ретким књигама са Миленом Мартиновић, археографом. Емисија „Разговорник“ на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Шта значе речи „Све дарове Божије употребљавајмо само на добро“.

Аутор емисије „Бит“, Ненад Гугл, у новом издању говориће о слободи, стваралаштву и достојанству. Емисија „Бит“ на програму Телевизије Храм од 20:30 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Тежаку Браниславу С. Т. о Христу у Павлу“.

Гост новог издања „Врлинослова“, аутора Слободана Стојковића, био је отац Јефтимије, игуман манастира Пива са којим смо разговарали о поукама спасења. Отац Јефтимије је светоотачким приказом појаснио шта је суштински битно у овом животу из духовне перспективе, како ходити путем
Царства Божијег и шта је заправо наше назначење у овом животу који познајемо. Емисија „Врлинослов“ на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија