ПОНЕДЕЉАК, 20. 5. 2024 - 13:40

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Понедељак 20. мај

На програму Телевизије Храм од 18:00 часова премијерно погледајте ново издање емисије „Разговорник“ аутора Саве Самаарџића; гост новог издања емисије био је проф. др Радивоје Микић са којим се разговарало о књижевности.

Тв Храм
Тв Храм

У 19:00 часова, на програму Телевизије Храм, погледајте хронологију НАТО напада на СРЈ под називом „Дневник под бомбама“ која се емитује сваког понедељка.

Тв Храм

У позоришту на Теразијама одржана је академија поводом значајног јубилеја Аве Јустина Поповића; на академији поред културно-уметничког програма, о Ави Јустину говорио је епископ бачки г. Иринеј. Његово излагање можете послушати на нашем програму у 19:15 часова, док ће цела академија бити емитована наредних дана.

Тв Храм

Не пропустите Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

У 20:10 часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ који нам овог пута доноси причу о томе да што не желимо себи, не треба да чинимо другима, јер и Божија заповест налаже да љубимо ближњега свога као самога себе.

Тв Храм

У Храму Светог Саве на Врачару, Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије служио је молебан за благословен пут, поводом одласка председника Републике Србије на седницу Генералне скупштине Уједињених нација о резолуцији о Сребреници. Молебан можете послушати на нашем програму у 20:15 часова.

Тв Храм

Од 20:30 часова, на програму Телевизије Храм биће приказана монографија под називом „Света Гора и Светогорци“ о којој говори академик Матија Бећковић.

Тв Храм

 

Мисионарско Писмо Светог Владике Николаја Велимировића овог пута упућено је брату Чеди М.: И говори о херцеговачким соколима; Ништа без вере у живога Бога. Ништа без молитве живоме Богу. Ништа без помоћи живога Бога. Погледајте на програму Телевизије Храм у 21:10 часова.

Тв Храм

У 21:30 часова можете погледати прилог који говори о логору смрти у Земуну у периоду од 1942-1944 године. Поводом тога служена је Света заупокојена Литургија у манастиру Светог Архангела Гаврила, а потом одржана и литија до места страдања српског народа.

Тв Храм

Повезане вести

Најаве емисија