ПОНЕДЕЉАК, 15. 4. 2024 - 14:59

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Понедељак 15. април

На програму Телевизије Храм у понедељак 15. априла можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм


Са благословом Његове Светости Патријарха српског г. Порфирија, Његово Преосвештенство Епископ липљански г. Доситеј, викар Патријарха српског, одржао је предавање на тему "Пут духовног узрастања" у крипти Храма Светог Саве на Врачару. Интегрални снимак предавања можете погледати на нашем програму од 16:47 часова.

У данашњем издању емисије „Разговорник“ гост је др Васа Исаков, виши научни сарадник. Такође, једна од тема данашње емисије је Норвешка кућа у Горњем Милановцу.

У новом издању емисије „Хронологија НАТО напада“, говоримо о догађајима који су се одиграли у периоду од 15. до 21. априла у току НАТО бомбардовања. Емисију можете погледати на нашем програму од 19:00 часова.

Поуке Светог Јустина Ћелијског можете погледати у емисији „Срна у изгубљеном рају“ које ће бити емитоване од 19:20 часова.

Поуке Светог Владике Николаја о петој недељи поста можете погледати на програму Телевизије Храм од 19:27 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Не постоје два морала – један за мушкарце и други за жене“.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Љубитељу истине о злим духовима“.

У сутрашњем издању емисије "Живоносни источник" гост ће бити проф. др Веско Драшковић са којим ћемо разговарати о очувању нашег здравља.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

 
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија