УТОРАК, 2. 4. 2024 - 15:58

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 2. април

На програму Телевизије Храм, у 17:00 часова, погледајте предавање „Обожење у Исихастичком предању“ Његовог Преосвештенства Епископа топличког г. Петра, викара Патријарха српског, које је одржано у крипти храма Светог Саве на Врачару.

ТВ Храм

 

Ново издање емисије „Разговорник“, премијерно можете погледати на нашем програму у 18:00 часова. Овог пута, гост новог издања емисије била је књижевница Бушић Слађана. Повод за емисију била је књига „ И била сам шума“, као и разговори о значају наших светиња на Косову и Метохији за српски народ.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

У 20:10 часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ који нам овог пута доноси причу о томе како нам Господ милостиво олакшава тежину нашег крста.

На нашем програму у 20:15 часова погледајте емисију „Тајна мисли старца Тадеја“. Овог пута доносимо вам причу Епископа липљанскког г. Доситеја који говори о својим сусретима са старцем Тадејем, као и то колико је старац Тадеј имао утицаја на његов духовни живот.

ТВ Храм

Емисију Мисионарска писма Светог Владике Николаја можете погледати у 21:10 часова. Ово писмо настало је у првој половини 20ог века и говори „О противницима вере“. Шта је то истинско богатство и ко је заправо богат, спознајмо кроз ово вредно писмо Оца нашег Николаја.


У 21:15 часова погледајмо емисију под називом „Срби сви и свуда“. Народна изрека каже: „Херцеговина свијет насели, али се не расели." У равници града Новог Сада Зоран Стијачић, човек од пера и дела нам је говорио о својој породици Стијачић и њеним најлепшим изданцима који су пронели славу свога краја. Останите уз наш програм.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм


 

Повезане вести

Најаве емисија