ПЕТАК, 29. 3. 2024 - 14:01

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Петак, 29. март

Његово Преосвештенство Епископ липљански г. Доситеј, викар Његове Светости, одржао је предавање на тему "Часни пост" у Вазнесењској цркви у Београду. Интегрални снимак предавања можете погледати на нашем програму од 17:00 часова.

ТВ Храм

У првом делу новог издања емисије „Разговорник“ коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 18:00 часова, аутор и водитељ Сава Самарџић разговарао је са политикологом Огњеном Гогићем о образовању у Србији и Шведској, као и о животу у Београду, Шведској и Грачаници. Други део емисије посвећен је промоцији књиге примаријуса професора др Алека Рачића о штетности НАТО агресије на СР Југославију.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Вера наша да буде плодоносна у нашим добрим делима“.

У новом издању емисије „Српски дуг Христу“ сазнајте више о житију Светог Никодима Тисманског. Емисија „Српски дуг Христу“ на програму Телевизије Храм од 20:12 часова.

Интегрални снимак предавања „Актуелност Косовског завета“, Његовог Преосвештенства Епископа бачког г. Иринеја, одржаног на научном скупу „Косово и Метохија – историја и културно наслеђе“ можете погледати на нашем програму од 20:15 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Човеку удаљеном од народа о обичајима “.

Интегрални снимак предавања „Џендер идеологија на Западу са освртом на Србију“, др Маргарите Питерс, одржаног на научном скупу „Правни аспекти и последице закона о родној равноправности“ можете погледати на нашем програму од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија