УТОРАК, 27. 2. 2024 - 16:00

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – уторак 27. фебруар

За уторак 26. фебруар припремили смо интересантне програмске садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У новом издању емисије "Разговорник", аутор Јана Окиљ, разговарала је са директором издавачке куће "Кључ" Миланом Трпковићем и писцем Стеваном Милошевићем. Емисија на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

ТВ Храм

Причу о Сајму туризма одржаном у Београду доносимо вам у репортажи коју можете погледати на нашем програму од 19:40 часова.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из цркве“, у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

ТВ Храм

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:10 часова. Назив нове емисије је „За многе наше невољне помисли сами смо криви“.

ТВ Храм

Причу о промоцији књиге "Заувек у Београду, изгубљени бродови" доносимо вам у репортажи коју можете погледати на нашем програму од 20:12 часова.

ТВ Храм

Ново издање емисије „Музиком кроз Немањићке задужбине“ можете погледати на програму телевизије Храм од 20:40 часова. У овом издању емисије водимо вас у манастир Морача, задужбину кнеза Стефана Немањића из 1252. године.

ТВ Храм

Причу о парохији Светог Симеона Мироточивог у Утрехту у Холандији и о животу српске заједнице у дијаспори можете погледати у  20:45 часова.

ТВ Храм

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Монаху Сави о нападу на монаштво“.

ТВ Храм

Снимак коцерта хора „Јединство“ из Бањалуке, одржаног у крипти Храма Светог Саве у Београду, можете погледати на нашем програму од 21:15 часова.

У сутрашњем издању емисије “Живоносни источник“ гост ће бити музејски саветник Миодраг Томић, са којим ћемо разговарати о предстојећој изложби која ће бити уприличена поводом 75 година постојања Музеја Вука и Доситеја.

Повезане вести

Најаве емисија