ПОНЕДЕЉАК, 26. 2. 2024 - 18:00

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – понедељак 26. фебруар

На дан када наша Света Црква молитвено прославља Светог Симеона Мироточивог, Њихова Преосвештенства Епископи новобрдски Г. Иларион и липљански Г. Доситеј, викари Његове Светости, служили су Свете Архијерејске Литургије. Више о овој теми можете погледати у емисији "Богослужење" од 17:45 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

У новом издању емисије "Разговорник", аутор Сава Самарџић, разговарао је са уредником Српске књижевне задруге Николом Маринковићем. Емисија на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из цркве“, у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

ТВ Храм

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Одбацимо све што је противно искању спасења“.

ТВ Храм

На дан када наша Света Црква молитвено прославља Светог Симеона Мироточивог, Његова Светост Патријарх српски Г. Порфирије служио је Свету Архијерејску Литургију у Цркви Светог Симеона Мироточивог. Беседу Његове Светости можете погледати у емисији "Реч Патријарха" од 20:17 часова.

У новом издању емисије "Српски дуг Христу" бавимо се житијем великог подвижника, ујединитеља српског народа, преподобног оца  Светог Симеона Мироточивог. Емисија на програму Телевизије Храм од 20:30 часова.

ТВ Храм

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:15 часова. Назив нове емисије је „Љубитељу Светог писма о мирису и мирису (2 Кор. 2, 14-16)“.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

У просторијама Руског дома у Београду одржан је хуманитарни концерт за обнову Саборног Храма Светог Василија Острошког у Никшићу, који је окупио бројне извођаче из Србије и региона, а на нашем програму од 21:45 часова можете погледати репортажу о концерту.

Повезане вести

Најаве емисија