СРЕДА, 21. 2. 2024 - 13:29

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – среда 21. фебруар

Поштовани гледаоци, Вашој пажњи препоручујемо следеће програмске садржаје:

ТВ Храм

18 ч – у емисији ,,Разговорник“ је гост Милош Мељанац, са којим је водитељ Сава Самарџић разговарао о сеобама Далматинаца током 20 века.

19 ч – Mушутиште – мера српског страдања, настављамо са причом о метохијском селу Мушутишту у општини Сува Река где је српски народ опстајао кроз историју. Зидао је своје светиње и водио рачуна о њима. У временима добрим и у временима злим.

20:15 ч – репортажа о изложби и предавању о астрономској основи календара Милутина Миланковића које је одржано у Музеју науке и технике у Београду 19. фебруара.

21:5 ч - гост новог издања Врлинослова, аутора и водитеља Слободана Стојковића био је Његово Преосвештенство Епископ хвостански г. Алексеј, викарни Епископ Његове Светости Патријарха српског г. Порфирија, где ћете чути поуке које воде у вечност.

Ту су и свакодневне вечерње рубрике из ,,Добротољубља“ и ,,Мисионарских писама Светог Владике Николаја“, након дневно-информативне емисије ,,Вести из Цркве“ у 20 ч и 21 ч.

У четвртак 22. фебруара у јутарњем програму у емисији ,,Живоносни Источник“ гост Михаиле Глишић биће др Данијела Јевтић, председница Удружења лекара писаца ,,Видар“ и лекар Хитне помоћи у Београду.

Будите уз Вашу Телевизију Храм!

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија