УТОРАК, 6. 2. 2024 - 16:22

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 6. фебруар

На програму Телевизије Храм, у уторак 6. фебруара од 18:00 часова, можете погледати емисију Разговорник, аутора Јане Окиљ, чији су гости били Вера Стојшић Гаспаровски и Ивана Димић.

ТВ Храм

 

Информативну емисију „Вести из цркве“ можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.
Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:13 часова. Назив нове емисије је „Вечни живот ће бити не само живот душе већ и живот тела“.

У емисији „Реч патријарха“ погледајте беседу Његове Светости Патријарха српског Господина Порфирија у параклису Светога апостола и јеванђелисте Јована Богослова на Православном богословском факултету Универзитета у Београду. Емисија на програму Телевизије Храм од 20:17 часова.

Нову епизоду серијала „Тајна мисли старца Тадеја“, у којој су о старцу Тадеју говорили његова духовна чеда, можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:32 часова.

Од 20:45 часова можете погледати репортажу о прослављању новоуспостављеног празника Светих који су учили и који су се учили на Богословском училишту у Београду.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:13 часова. Назив нове емисије је „Лимару Стојимиру П. О литијима “.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија