ПОНЕДЕЉАК, 29. 1. 2024 - 15:34

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Понедељак 29. јануар

На програму Телевизије Храм, у понедељак 29. Јануара од 17:00 часова, можете погледати предавање „Путевима Светог Саве у Русији“, одржано у Руском дому у Београду.

ТВ Храм

Емисију „Разговорник“ аутора Саве Самарџића, чији је гост био историчар уметности др Стеван Матиновић , можете погледати од 18:00 часова.

Репортажу о научној конференцији „Вештачка интелигенција“, одржаној у САНУ-у, можете погледати на нашем програму од 19:30 часова.

Информативну емисију „Вести из цркве“ можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:12 часова. Назив нове емисије је „Наша слободна воља не може бити присиљена ни на добро ни на зло“.

Репортажу о додели стипендија Епархије нишке студентима из вишедетних породица можете погледати на нашем програму од 20:15 часова.

Ново издање емисије „Најзнаменитије светиње жичке епархије“ можете погледати на програму телевизије Храм од 20:30 часова. У овој епизоди имаћете прилику да се упознате са историјом манастира Жича.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Родитељу који пита има ли духова“.

Други део Светосавске академије одржане у Нишу можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија