ПОНЕДЕЉАК, 1. 1. 2024 - 16:39

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм - Понедељак, 1.1.

На програму Телевизије Храм, у понедељак, 01. јануара, сазнајте најновије информације из живота наше Свете Цркве у емисији Вести из Цркве, коју сваког дана емитујемо у 20ч.

ТВ Храм

Поуке Светих Отаца из Добротољубља емитујемо у 20:10ч.

У емисији „Записи“ Епархије зворничко – тузланске, која се на нашем програму емитује у 20:17ч, погледајте причу о манастиру Тавна и мати Марти, игуманији овог манастира, која се упокојила у Господу 30.12.2023. године.

Наша екипа доноси вам причу са представе „Јазавац пред судом“ редитеља Михаила Лаптошевића, одигране у парохијском дому Храма Светог Саве, у оквиру програма „Божићно сеоце код Храма“, рађене по популарном књижевном делу Петра Кочића  у 20:37ч.

У 20:47 погледајте емисију „Света тајна Јелеосвећења“ и сазнајте више о овој свештенослужитељској радњи у којој Бог Дух Свети, силази у помоћ када се живот човечији нађе у великој невољи и опасности од болести и немоћи.

У 21:10 емитујемо Мисионарска писма Светог Владике Николаја, који одговара на питање монахињи која пита о квасу и три копања брашна.

Телевизија Храм ишла је трагом најзначајнијих радова славног сликара Уроша Предића, која су одраз љубави према вери и уметности, и која су као таква оставила  немерљив утицај на културу и друштво српског народа. Духовност као избор, емисија о животу и раду овог нашег великана, погледајте на програму ТВ Храм у 21:15ч.

Ове садржаје ТВ Храм можете погледати и на нашем званичном јутјуб каналу. Будите уз Вашу Телевизију Храм!

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија