СУБОТА, 20. 1. 2024 - 19:38

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Субота, 20. јануар

На програму Телевизије Храм, у суботу, 20. јануара,можете погледати информативну емисију „Вести из цркве“ од 20:00 часова.

ТВ Храм

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:25 часова. Назив нове емисије је „Добро је и корисно је свакодневно се кајати“.
У емисији „Реч Патријарха“ погледајте беседу Његове Светости Патријарха српског г. Порфирија у Саборном храму у Београду, од 20:26 часова.
Репортажу о крсној слави Његове Светости Патријарха српског г. Порфирија можете погледати од 20:28 часова.
У новом издању емисије „Средњевековна баштина Немањића на тлу данашње Северне Македоније“, у продукцији „Србтел“ и „Авард филм и видео“ продукцијских кућа, доносимо вам причу о цркви Светог Никите. Емисију можете погледати од 20:40 часова.
Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:25 часова. Назив нове емисије је „Поштару Илији К.: Правнику Ђорђу М. о другој заповести“.
Од 21:30 часова, на нашем програму можете погледати ново издање емисије „Заволех лепоту дома твога“, аутора Сњежане Орловић, у којој су саговорници аутора били доц. др Милан Просен, Проф. др Дубравка Ђукановић и др Владана Путник Прица.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести