ПОНЕДЕЉАК, 13. 6. 2022 - 09:59

Аутор: Горан Миловановић

Епископ Стефан богослужио у Храму Светог Саве на Врачару: Дух Свети изнова обитава са нама

Од јуче, по речима Спаситеља Нашег Господа Исуса Христа, Дух Свети поново изнова обитава са нама и Црква слави свој рођендан и као и увек када се прославља неки јубилеј, ми се трудимо да будемо бољи људи. Дух Свети силази на све нас овде окупљене, само је проблем што ми често не видимо ту благодат , рекао је Његово Преосвештенство Епископ ремезијански г. Стефан у спомен-храму Светог Саве на Врачару, на Духовски понедељак, 13. јуна 2022. године.

ТВ Храм

Са благословом Његове Светости Патријарха српског г. Порфирија, Његово Преосвештенство Епископ ремезијански г. Стефан, викар Патријарха српског, служио је свету архијерејску Литургију на Духовски понедељак, 13. јуна 2022. године, у спомен-храму Светог Саве на Врачару, уз саслужење братства овог светог храма.

На крају Литургије, у својој беседи, Епископ Стефан говорио је о празнику и подсетио да од јуче, по речима Спаситеља Нашег Господа Исуса Христа Дух Свети поново изнова обитава са нама и Црква слави свој рођендан и као и увек када се прославља неки јубилеј, ми се трудимо да будемо бољи људи. Епископ Стефан додао је да Дух Свети силази на све нас овде окупљене, само је проблем што ми често не видимо ту благодат.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести