ПЕТАК, 12. 3. 2021 - 08:35

Извор: ТВ Храм

ВАСКРШЊИ ФОТО КОНКУРС ТВ ХРАМА – НАЈЛЕПШЕ СТАРЕ БОГОМОЉЕ

Телевизија Храм у сусрет васкршњим празницима а са жељом да од заборава сачувамо наше најстарије цркве и манастире, организује ВАСКРШЊИ ФОТО КОНКУРС ТВ ХРАМ – НАЈЛЕПШЕ СТАРЕ БОГОМОЉЕ.

ТВ Храм

Након што смо прошле године организовали низ акција, попут избора најлепше духовне песме али и слања видео клипова у оквиру васкршњег програма, као и видео божићних порука, уредништво је одлучило да настави са активностима у којима стварамо јачу везу са нашим гледаоцима.

Зато реализујемо још један подухват путем којег такође настојимо да остваримо сталну сарадњу са нашом публиком, као и да нас окупимо око наших предивних богомоља.

Тема фото конкурса су најстарије православне богомоље које желимо да прикажемо кроз око вашег фотообјектива. Фотографије треба да прати и краћи текст у којем нам описујете историјат самог храма, његову локацију, којем светитељу је посвећен, који парох је води и пропратне занимљивости из досадашњег живота.

Телевизија Храм вас позива да нам пошаљете фотографије најстаријег  храма/храмова из ваше парохије (места становања) које сте забележили.

Конкурс ће бити отворен од 15. марта до 15. априла 2021. године,  а 10 најбоље оцењених радова ће свечано бити изложени на специјалној изложби коју ћемо уприличити у васкршње дане. Такође, три најбоље оцењене фотографије ће бити награђене и пригодним поклонима ТВ Храма, које ће чинити и иконе српског просветитеља Светог Саве.

Победнике конкурса ћемо представити и путем нашег телевизијског програма, а најбољи радови ће бити промовисани и преко наших друштвених мрежа.

Детаљна правила и услове учешћа можете да погледате на линку ОВДЕ.

Након завршетка конкурса, следи преглед радова од стране комисије, док ће финални резултати бити познати на отварању пригодне изложбе. Више детаља о самој изложби као и датуму одржавања објавићемо накнадно.

Повезане вести

Вести