УТОРАК, 12. 7. 2022 - 15:15

Аутор: Горан Миловановић

Поклоничка агенција Српске православне Цркве ”Доброчинство” организује посете најсветијим местима хришћанске духовности (ВИДЕО)

Посетите најсветија места хришћанског света и поклоните се светињама у којима ћете се утврдити у вери и упознати лепоту и вредност хришћанске уметности. Поклоничка агенција Српске православне Цркве ”Доброчинство” вас већ више од тридесет година води на изворе хришћанске духовности.

У преко шездесет програма у земљи и иностранству, који су са пуно пажње и љубави припремани, упознаћете богату историју хришћанског света и доживети незаборавне молитвене тренутке, осетити топлину и гостопримство хришћанских манастира и искуство литургијских заједница широм православног света.

Проведите неки од највећих хришћанских празника у Светој земљи; доживите лепоту и монументалност споменика Цариграда и царске Византије; одморите се на острву Светог Нектарија Егинског; поклоните се моштима Свете Петке у Јашију или осетите мир Свете Горе Атонске.

О богатој понуди Поклоничке агенције ”Доброчинство” информишите се на веб-страници www.dobrocinstvo.rs , на друштвеним мрежама facebook и Instagram, као и у просторијама агенције у Добрињској улици бр. 2. Бројеви телефона су: 011 268 6445 и 062 1569585.

Путујте са благословом Цркве. Поклоничка агенција ”Доброчинство”. 

ТВ Храм

Повезане вести

Вести