СРЕДА, 25. 5. 2022 - 15:28

Аутор: Михаила Глишић

Поклоничка агенција СПЦ ,,Доброчинство” организује поклоничко путовање у манастир Острог

Поклоничка агенција Српске Православне Цркве ,,Доброчинство” већ више од 30 година организује поклоничка путовања на разна места која су извори хришћанске духовности.

ТВ Храм

Свако путовање осмишљено је са нарочитом пажњом и пружа потпуни духовни, сакрални и едукативни доживљај посећеног места. У богатој понуди програма Поклоничке агенције ,,Доброчинство” садржани су духовни, национални и културни извори нашег народа, али такође и споменици духовности и културе других православних народа. Како би доживљај путовања био потпун, сваки програм подразумева и упознавање са непролазним лепотама споменика других култура.

Из богате понуде програма издвајамо путовање у предстојећем периоду:

Поклоничко путовање у манастир Острог - 27-29. мај 2022. (Литургија у Саборном храму Христовог Васкрсења у Подгорици, присуствовање вечерњој служби у манастиру Острог, обилазак манастира Дајбабе, Ждребаоник, Морача, Милешева)

О детаљима свих програма и условима путовања могуће је упознати се у представништву агенције у Добрињској улици бр. 2 (тел. 011/2687 416; 011/2686 445) као и на сајту поклоничке агенције www.dobrocinstvo.rs и на друштвеним мрежама facebook: Доброчинство, instagram: agencija.dobrocinstvo.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести