УТОРАК, 28. 12. 2021 - 12:41

Извор: ТВ Храм,

Поклоничка агенција СПЦ ,,Доброчинство” припремила нова путовања на изворе хришћанске духовности

Поклоничка агенција Српске Православне Цркве ,,Доброчинство” већ више од 30 година организује поклоничка путовања на разна места која су извори хришћанске духовности.

ТВ Храм

Свако путовање осмишљено је са нарочитом пажњом и пружа потпуни духовни, сакрални и едукативни доживљај посећеног места. У богатој понуди програма Поклоничке агенције ,,Доброчинство” садржани су духовни, национални и културни извори нашег народа, али такође и споменици духовности и културе других православних народа. Како би доживљај путовања био потпун, сваки програм подразумева и упознавање са непролазним лепотама споменика других култура.

Из богате понуде програма издвајамо путовања у предстојећем периоду:

Празник Светог Ромила у манастиру Раваница – 29. јануара 2022. године (Света Литургија у манастиру Раваница; одлазак у манастир Манасију);
Манастир Тумане – 30. јануара 2022. године (Света Литургија у манастиру Тумане; одлазак у манастир Нимник);
Манастир Горњак – 6. фебруара (Света Литургија у манастиру Горњак; одлазак у манастир Свете Тројице и манастир Заову).

Нарочито издвајамо:

Цариград – 11-16. фебруара 2022. године
Будимпешта и Сентандреја – 13-15. фебруара 2022. године  

О детаљима свих програма и условима путовања могуће је упознати се у представништву агенције у Добрињској улици бр. 2 (тел. 011/2687 416; 011/2686 445) као и на сајту поклоничке агенције www.dobrocinstvo.rs и на друштвеним мрежама facebook: Доброчинство, instagram: agencija.dobrocinstvo.

Повезане вести

Вести