СРЕДА, 30. 9. 2020 - 16:24

Извор: ТВ Храм

Избор Најлепше духовне песме ТВ Храм улази у завршну фазу

Током протеклог месеца, кроз избор "Најлепше духовне песме ТВ Храма" имали смо прилике да чујемо 50 предивних музичких нумера, духовне тематике, да се подсетимо неких старих песама, које можда дуго нисмо чули, и обратимо пажњу на нове, а све са циљем духовног укрепљења и радости који из ових песама проистичу.

ТВ Храм
ТВ Храм

Последње нумере из избора, могли сте да чујете данас у емисији Живоносни Источник, али вас обавештавамо да гласање траје до недеље 4. октобра 2020., када ћемо затворити гласање, након чега следи обрада пристиглих гласова.

Финалну листу и број гласова, као и награде и победничке нумере, објавићемо наредне недеље.

Уколико желите да се подсетите свих нумера које су се нашле у избору то можете урадити у сваком тренутку на нашој YouTube плејлисти.

Све ове песме носе љубав, мир, подстрек, радост и наду, кроз мноштво примера светлих ликова светитеља, поука и порука које су генерације богомољаца окрепљивале и оснаживале на путу Христовом, то им је и данас једна од најзначајнијих улога.

Самим тим што нам свакодневно пристиже и велики број нових песама од наших гледалаца, посебно нас радује да ова традиција наставља да живи и даље несмањеним жаром међу народом.

Циљ овог пројекта био је да, поред промоције музичког блага које поседујемо, остваримо и коктакт са гледаоцима, јер нам је важно да чујемо и њихово мишљење, шта им се допада да чују  у програму и шта им срца радује.

Такође, сматрамо да је изузетно важно да промовишемо, подржимо наше музичке уметнике, који ову музику стварају и изводе.

За написати једну песму, потребна је првенствено благодат Божија, али и велики труд и љубав, неретко и велики број сати и људи да се неке од ових песама реализују, те да на крају сви имамо духовне користи.

Надамо се да смо кроз емисије Живоносни Источник успели у овим циљевима, и да ћемо и надаље славити Господа у песмама својим, алилуја!

Наставите да пратите емисију Живоносни Источник као и дигиталне канале ТВ Храм где ћемо вас благовремено обавестити о финалном броју гласова, наградама и победницима.

Повезане вести

Вести