СУБОТА, 6. 7. 2024 - 16:07

Извор: TВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Субота, 6. јул

На програму Телевизије Храм не пропустите:

Уколико имате недоумицу шта да спремите у овим посним данима, наш предлог је да погледате серијал „ Из Манастирске кухиње“ у којем вам доносимо велики број рецепата за посну храну, а данас у 16 часова погледајте како се припрема посни сладак купус.

ТВ Храм

 

На програму Телевизије Храм не пропустите: Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве у 20 часова.

У 20:10 часова, у серијалу „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ погледајте одговор зашто је због праведника милостив нам Господ.

Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије началствовао је данас 6. јула светом архијерејском Литургијом испред братуначког храма Успења Пресвете Богородице поводом обележавања 32. годишњице страдања Срба у Средњем Подрињу и Бирчу . Након свете архијерејске Литургије, уследила је литија од храма до гробља у Братунцу, где је Патријарх Порфирије код централног спомен-крста служио парастос за 3.267 убијених Срба. Репортажу о обележавању 32. годишњице страдања Срба у Средњем Подрињу и Бирчу можете погледти на нашем програму од 20:15 часова.

На програму Телевизије Храм у 20:30 можете погледати документарни запис Радио Телевизије Републике Српске  «Подрињска сјећања» ,који преноси сведочења о страдању српског народа у Сребреници.

Мисионарско писмо Светог Владике Николаја Велимировића под насловом „Опет истоме: о истој ствари“ на програму Телевизије Храм од 21:10 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија