СРЕДА, 19. 6. 2024 - 14:48

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 19. јун

На програму Телевизије Храм у среду 19. јуна можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У новом издању емисије "Разговорник", гост Саве Самарџића биће новинар и писац Ратомир Дамјановић. Емисија "Разговорник" на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Пред Богом је први онај који је свима слуга“.

Његово Високопреосвештенство Митрополит црногорско-приморски г. Јоаникије началствовао је Светом архијерејском Литургијом 18. јуна поводом празника Светог преподобног Петра Коришког у манастиру Црна река. Више о прослави славе ове светиње можете погледати у репортажи од
20:15 часова.

Ново издање емисије „Бит“ можете да погледате од 20:30 часова.
Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Једном пензионеру у Нишу о многим храмовима“.

Гост новог издања Врлинослова аутора и водитеља Слободана Стојковића био је архимандрит Сава, игуман манастира Високи Дечани, са којим смо разговарали о православном погледу на мир и о поукама Светих Отаца како да стекнемо преко потребан мир у души. Емисија „Врлинослов“ на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

 
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија