УТОРАК, 11. 6. 2024 - 15:57

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 11. јун

У 18 часова на програму Телевизије Храм не пропустите емисију Разговорник ауторке Јане Окиљ. Овога пута гости новог издања емисије били су Гордана Малетић и Божидар Пешев са којима се разговарало о лепоти писане речи и о књижевности. 

ТВ Храм

Не пропустите Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова;

У 20: 10 часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ који овог пута доноси причу о томе да живети у греху значи бити роб греха.

Емисију „Срби сви и свуда“ можете погледати на нашем програму од 20:12 часова. У емисији говори се о академику проф. др. Ненаду Вуњаку.

Мисионарско Писмо Светог Владике Николаја Велимировића овог пута говори о суштини ствари. Шта је то суштина и где је требамо тражити, спознајмо кроз писмо Владике Николаја које ће бити приказано на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

Чудотворна корено-курска икона Пресвете Богородице биће донета у наш престони град уочи празника Вазнесења Господњег, заједно са моштима Светог Аве Јустина. Погледајте прилог о овој чудотворној икони на нашем програму од 21:20 часова.

ТВ Храм

 
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија