ПОНЕДЕЉАК, 10. 6. 2024 - 14:49

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Понедељак 10. јун

На програму Телевизије Храм у понедељак 10. јуна можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У новом издању емисије „Разговорник“ угостили смо Братислава Станковића са којим смо разговарали о његовом новом делу „Константин књига о Винаверу“. Емисија „Разговорник“ на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

У новом издању емисије „25 година од НАТО напада на Србију“ говорићемо о дешавањима која су се одиграла за време НАТО бомбардовања од 10. јуна. Емисија на нашем програму од 19:10 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Живети у греху значи бити роб греха“.

У документарном запису „Деца свих нас“ у ком је екипа Телевизије Храм разговарала са Зорицом и Дрганом Петровић чија су деца Марија и Никола, као и Драганова мајка Смиљана, убијени у аутобусу који је возио од Ниша до Приштине 1. маја 1999. године. За овај злочин нико није одговарао. Емисија „Деца свих нас“ на програму Телевизије Храм од 20:20 часова.

Репортажу о изложби завршних радова на Академији Српске Православне Цркве за уметности и консервацију можете погледти на нашем програму од 20:50 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:15 часова. Назив нове емисије је „Једном читаоцу о води живој“.

Репортажу о додели награда Мале школе Бранко Радунковић можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:20 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија