УТОРАК, 28. 5. 2024 - 15:32

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 28. мај

На програму Телевизије Храм у уторак 28. маја можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У новом издању емисије „Разговорник“ угостили смо теолога Радмилу Мишев са којом смо разговарали о збирци поезије „На логосној стражи“ као и Милицу Павловић која нам је пренела утиске са путовања у Русију. Емисија „Разговорник“ на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Од Томине недеље до педесетнице-ублажен пост“.

Од 20:12 часова на програму Телевизије Храм можете погледати интегрални снимак промоције дела ”Рукописне књиге манастира Рођења Пресвете Богородице на Цетињу”, аутора др Милене Мартиновић.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:20 часова. Назив нове емисије је „Кујунџији А. П. У Призрену о боловању пред смрт“.

Интегрални снимак предавања јеромонаха Рафаила Бољевића, настојатеља манастира Подмаине, које се одржало у Храму Светог Саве на Врачару, можете погледати на нашем програму од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија