ПОНЕДЕЉАК, 27. 5. 2024 - 16:31

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Понедељак 27. мај

На програму Телевизије Храм у понедељак 27. маја можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У новом издању емисије „Разговорник“ угостили смо проф. др Борислава Гроздића, пуковника Војске Србије у пензији, са којим смо разговарали о односу православља и ратних дешавања. Емисија „Разговорник“ на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

У новом издању емисије „Дневник под бомбама“ бавићемо се догађајима који су одиграли у периоду од 27. маја до 2. јуна 1999. године за време НАТО бомбардовања.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Трошимо сувише снаге на оно што је пролазно, па нам не преостаје за главно“.

Од 20:17 часова на програму Телевизије Храм погледајте репортажу са прославе значајног јубилеја у Епархији банатској – 430 година од упокојења и 30 година од канонизације Светог Теодора Вршачког.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:20 часова. Назив нове емисије је „Хаџи Саватију Н. О старим и новим ревнитељима“.

Интегрални снимак свечаности уприличене поводом проглашења добитника награде "Извиискра Његошева" у Крипти Храма Светог Саве у Београду, можете погледати на нашем програму од 21:15 часова.

У сутрашњем издању емисије „Живоносни источник“ угостићемо физичара Јована Алексића, са којим ћемо разговарати о значају и доприносима Милутина Миланковића, као и Давида и Катарину Божић.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија