ЧЕТВРТАК, 23. 5. 2024 - 14:11

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак 23. мај

На програму Телевизије Храм од 18:00 часова премијерно погледајте ново издање емисије  "Разговорник“ ауторке Јане Окиљ. Гости овог пута били су песници Мирјана Булатовић и Војислав Вељић. Разговарало се о поезији, читалачким навикама и креативним процесима.

Не пропустите Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед
најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часовa.

У 20: 08 часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ који овог пута носи назив «Добро чинити, од зла се бранити, зло добром победити» У животу ,сваки хришћанин на уму увек треба имати једно, а то је да добро у животу све побеђује.

Ново издање емисије «Вера и здравље» доноси нам нове занимљиве разговоре са мати Златом, игуманијом манастира Пресвете Богородице Тројеручице под Авалом, и јерејем Жељком Јовановићем, који су везани за пројекат „Православни волонтери у здравству“ на нашем програму од 20:10 часова.

Мисионарско Писмо Светог Владике Николаја Велимировића овог пута говори о срећи. Шта је то за нас срећа и да ли срећу можемо наћи без Бога и људи? Све су то недоумице на које можемо пронаћи у овим вредним речима Светог Николаја; можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:10 часова.

Српска разгледница из Америке биће емитована на програму Телевизије Храм од 21:15 часова. Овог пута говори се о панел дискусији на којој је присуствовало више од 40 земаља где су Срби из Босне и Херцеговине говорили о томе какве су све страхоте доживљавали и преживљавали за време рата у Босни.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

 
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија